Xsensible

Goed nieuws voor wie veel en lang moet staan!
Eindelijk hoeft u niet meer te kiezen tussen modieus of comfortabel schoeisel. Xsensible lanceert een revolutionaire, innovatieve schoenenlijn die beide eigenschappen in één en dezelfde schoen verenigt. We weten allemaal dat niet één voet hetzelfde is – voeten zijn er immers in alle vormen en maten. Daarom worden de Xsensible schoenen gemaakt van 100% echt stretchleder dat als een tweede huid om uw voet past. Dankzij onze nieuwe technologie past het leder zich perfect aan de unieke vorm van uw voet aan en rekt mee met uw natuurlijke bewegingen. Zo blijft u verzekerd van een constant draagcomfort. Stretchleder is een natuurlijk ademend materiaal en zit dus eigenlijk als een ‘stretch jeans’ om uw voeten. Xsensible schoenen zitten zelfs zo comfortabel dat u waarschijnlijk niet eens voelt dat u ze aanheeft.

Stretchleder is een gepatenteerde ‘sandwich’ van speciaal geselecteerd leder en bi-stretch materialen. Doordat dit materiaal zo ongelooflijk elastisch is, kunnen Xsensible schoenen tot 70% in de breedte en tot 30% in de lengte meerekken en toch hun originele pasvorm behouden. Het materiaal past zich dus aan iedere voet aan zonder zijn eigen vorm te verliezen.

Officieel erkende tests (TNO) hebben uitgewezen dat stretchleder zelfs na 50.000 rekbewegingen zijn oorspronkelijke vorm weer probleemloos aanneemt. Stretchleder past zich ook aan uw natuurlijke bewegingen aan en verlicht de druk op uw voeten tijdens het staan of lopen. En dat betekent een enorme opluchting als u de hele dag op de been bent. Daar komt nog bij dat stretchleder ‘ademend’ is, waardoor uw voeten uren achtereen aangenaam van temperatuur blijven. Xsensible schoenen kenmerken zich door ………