Historie

2006 – De Start
De Voetwinkel is ontstaan uit de pedicure praktijk van destijds eigenaresse Monica Hofman.
Monica trof vaak mensen in haar pedicure praktijk met voetaandoeningen, die eigenlijk voortkwamen uit het dragen van verkeerd of niet passend schoeisel. Voor je het weet heb je een rek met schoenen staan in je pedicure praktijk. Monica besloot dat het tijd werd voor een serieus bedrijfspand, waarin ze alles op het gebied van voeten kon aanbieden. Zo ontstond in 2006 dus “De Voetwinkel”.  Toen nog op het Wijngaardplein en is ze tot 1 september 2019 de eigenaresse geweest.

2012 – De Verhuizing naar de mooie locatie Tarwelaan 60
Op het Wijngaardplein  bleek al snel dat we door onze succesformule dat pand uit zouden groeien, en gingen op zoek naar een andere locatie.
In 2012 was het zo ver, en verhuisden we naar de onze huidige mooie locatie op de Tarwelaan 60. En in een mum van tijd een fijn team met alle specialisaties in huis.

2019 – De nieuwe en huidige eigenaar
In 2019 is de winkel overgenomen door Mette Verhoeven, die met dezelfde passie en focus door blijft gaan.
Ook blijft De Voetwinkel een passend advies geven, en behouden wij de uitgebreide collectie, met kleine en grote maten en vele breedte maten. Het blijft belangrijk om de klant de juiste passende schoen te verkopen en indien nodig de voeten te laten behandelen bij een medisch pedicure.  Of steunzolen aan te laten meten bij onze Podoloog.

2021 – Januari : De Voetwinkel heeft een flinke facelift ondergaan.
Hieronder nog een aantal afbeeldingen zoals het was tot december 2020.

WIJ HEBBEN “ALLES” IN HUIS EN DAT ZAL OOK ZO BLIJVEN BIJ DE VOETWINKEL !!!!
Wij zijn trots op de historie van De Voetwinkel waar al onze klanten de grondslag van zijn.
Door Monica Hofman en het personeel die door de jaren heen, die hun vak uit hebben geoefend bij de winkel en alle onze klanten, zijn wij er trots op dat wij nog steeds mogen bestaan. Vakwerk, kennis, ervaring en vertrouwen zijn hier enkel woorden.

Ons team adviseert en behandelt al jaren cliënten bij De Voetwinkel uit de regio.
Klanten komen uit Eindhoven, Veldhoven, Aalst/Waalre, Valkenswaard, Heeze, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Helmond, Son en Breugel, Best en Oirschot.
Maar ook verder weg uit ‘s Hertogenbosch, Vught, Moergestel, Oisterwijk en Tilburg en nog vele andere plaatsen.