Mephisto

Deze super comfortabele schoenen met een optimale pasvorm en de unieke Soft-Air Technologie garanderen u een aangenaam en vooral moeiteloos loopplezier. Zelfs na vele uren voelt u zich in uw Mephisto schoenen nog fit en vol energie.

Het succesverhaal van MEPHISTO zelf begint bij de oprichting van de onderneming door Martin Michaeli in 1965. Hij maakte furore door mode en comfort te combineren in één schoen; iets wat voorheen – met name voor de vrouw – altijd een keuze was voor het een óf het ander. Martin’s filosofie dat schoenen bovenal goed moeten passen, lekker moeten zitten en langdurig prettig moeten lopen, is de fabriek in het Franse Sarrebourg tot op de dag van vandaag trouw gebleven. De designers en ambachtelijke schoenmakers van MEPHISTO zijn zich onverminderd ervan bewust, dat de schoen het enige kledingstuk is dat van invloed is op onze houding, hoe we lopen en de belasting van gewrichten, in het bijzonder onze rug.

SOFT-AIR Technologie

De innovatieve SOFT-AIR Technologie is het geheim van het buitengewone comfort in alle MEPHISTO-schoenen: de flexibele, duurzaam-elastische en extreem zachte SOFT-AIR-tussenzool vermindert harde schokken tot een absoluut minimum.

Daardoor worden gewrichten, tussenwervelschijven en de wervelkolom beschermd – u loopt als op een fluweelzacht tapijt en voelt zich zelfs na vele uren nog steeds fit en vol energie. Vermoeide voeten behoren daarmee tot het verleden!