Maak nu een afspraak bij DE VOETWINKEL voor uw voetbehandeling > 040 8446452

 

Schoonheidsverzorging

 

Nieuw schoonheidsproduct bij De Voetwinkel !

 

Werkzaam en goed verdraagbaar
Aan de basis van Janssen Cosmetics ligt de combinatie van farmaceutische en cosmetische actieve werkstoffen. Dit heeft geresulteerd in wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging en huidverbetering. De producten van Janssen Cosmetics bevatten alleen actieve stoffen die een overtuigend zichtbaar en tastbaar resultaat leveren en uitzonderlijk goed door je huid te verdragen zijn. Janssen Cosmetics werkt samen met gerenommeerde dermatologen en toonaangevende onderzoekslaboratoria. Zij hebben samen cosmeceuticals gecreëerd die voldoen aan de verschillende behoeften van de huid. De actieve stoffen in elke lijn zijn zorgvuldig op het bepaalde huidtype afgestemd. Zo zorgen ze voor een onmiddellijke en langdurige verbetering van je huid.

Kwaliteit
Wij vinden kwaliteit en huidvriendelijkheid heel belangrijk. Alle producten dragen het kwaliteitskenmerk ‘Made in Germany’. Alle stappen van ons kwaliteitsmanagement, zoals het winnen van de grondstoffen, de verwerking ervan en het vullen van de flacon, worden door Janssen Cosmetics zeer nauwkeurig gecontroleerd en geregistreerd. De meest recente werkzame stoffencomplexen, procestechnieken en onderzoeksresultaten worden onmiddellijk getest en bij de vervaardiging van nieuwe producten toegepast.

MATURE SKIN van JANSSEN COSMETICS is een innovatieve anti-aging serie met krachtige werkzame bestanddelen, die speciaal is ontwikkeld voor de bijzondere behoeften van de rijpe huid. Hij reactiveert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en laat kleine oneffenheden optisch verdwijnen. 

De nieuwe verzorgende lijn bevat Cellular Regeneration Complex, een complex bestaande uit rode klaver en de gefermenteerde zwarte thee komboecha. Het rode klaver-extract is rijk aan isoflavonen, verleent vocht en regenereert de huidmatrix. Komboecha, de “paddestoel van het lange leven” verbetert de uitstraling en zorgt voor een mooiere teint.  Beproefde werkzame bestanddelen zoals hyaluronzuur met korte en lange ketens, vitamine A, C en E, huidbeschermende alpenroos en vitaliserende zijdeboom ronden het innovatieve anti-aging concept af.

DEMANDING SKIN JANSSEN COSMETICS Ook bij jongere mensen laat uitputting van tijd tot tijd sporen na in de huid, waardoor zich rimpeltjes beginnen te vormen dit gebeurd al van af je 25ste. Dan is het de hoogste tijd om nog eens na te denken over de dagelijkse huidverzorging.

De beste bescherming tegen het dunner worden van de huid is een intacte hoornlaag. Een goede, volle beschermlaag zorgt ervoor dat de huid haar vochtvasthoudend vermogen behoudt en dat voortijdige huidveroudering doeltreffend wordt tegengegaan. Nauwgezette verzorging houdt de veeleisende huid jong en fris!

De DEMANDING SKIN-collectie beschermt en verzorgt de veeleisende huid. Elk verzorgend product wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerd gehalte aan vet en vocht, waardoor de natuurlijk functie van de huid wordt ondersteund. Zelfs bij schadelijke externe invloeden, zoals droge lucht, warmte of kou blijft de veeleisende huid soepel en stevig. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door, vullen de vochtvoorraad in de huid aan en stabiliseren de beschermende functie van de huid. Voortijdige huidveroudering wordt zo merkbaar tegengegaan.

 

 
De Voetwinkel
Tarwelaan 60
5632KG
Eindhoven
www.devoetwinkel.nl
info@devoetwinkel.nl